Personvernerklæring
Denne erklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på torkelmona.info

Ansvar
Torkel Mona driver denne nettsiden og er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av torkelmona.info. Firmaet Binero er vår leverandør for teknisk drift- og vedlikehold av nettstedet. Binero er dessuten databehandler.

Søk
torkelmona.info lagrer informasjon om hvilke søkeord og fasetter brukerne benytter i internsøket. Formålet med dette er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre ved at vi blant annet finner ut hvilke søkeord som gir treff, hvilke søkeord som ikke gir treff og hvilket søkeresultater som blir klikket på. Bruksmønsteret for søk lagres i en egen database. Søkeord, søkefiltre, trefflister, tidspunkt og klikk lagres. 

Webanalyse
For å gjøre torkelmona.no så god som mulig, benytter vi statistikk for å analysere bruken av nettstedet. På denne måten kan vi forbedre og videreutvikle nettstedet, samt rette opp feil. Vi innhenter vanlig besøksstatistikk for torkelmona.info. Jetpack s blir brukt som analyseverktøy. Verktøyet gir oss informasjon om blant annet hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som er mest besøkt, hvor lenge besøket varer, hvilke nettlesere som brukes og hvilke nettsteder de besøkende kommer fra. 

Informasjonskapsler
Torkelmona.info benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på maskinen din. De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler. Du kan blokkere informasjonskapsler eller bli varslet når en informasjonskapsel lagres på datamaskinen din. Mer informasjon om dette finner du i hjelpefunksjonen i nettleseren din.

På torkelmona.ninfo finnes blant annet følgende informasjonskapsler:
1. Javascript – Informasjonskapselen  js avdekker om brukeren har javascript skrudd på eller ikke. Inneholder ingen personlig informasjon, og varer kun frem til besøket ditt avsluttes.
2. Søk – Informasjonskapselen er en anonym sesjonsidentifikator som lagres sammen med hvert søk som foretas på torkelmona.info. Ingen personlig informasjon lagres. 
3. Webanalyse – Informasjonskapselenr benyttes for å få informasjon om bruken av nettsiden, og deles med Jetpack for det formålet. De varer i to år. Informasjon som samles inn er anonymisert.

Eksterne lenker
Lenker på torkelmona.info kan sende deg videre til andre nettsteder. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan ha andre regler for personvern enn det som er oppgitt her

Kontakt via emailform og SMS
Fordi e-postsystemet og SMS er ukryptert bør man unngå å sende sensitiv informasjon per SMS og e-post. Del aldri passordene dine med andre!